TRW Peterlee Staff Canteen

Unhappy with their existing food service arrangement we were asked to propose a solution for TRW that would ‘freshen up and modernise’ the staff canteen.

We attended the site and got a general feeling for the place.  As a staff canteen for a highly professional manufacturing company we wanted something basic and clean yet stylish that enhanced what was already there.

A solution was proposed on our visuals to sweep away from the existing counter and with the window recess before turning back into the centre of the room and angling away for the cashier register.

We proposed to use a laminate that matched the canteen table tops (basic beech) and a (tread effect) laminate kick strip to hint at the industrial nature of the business.  Our proposals were accepted and so we undertook the installation over a weekend so as to keep disruption to the business at a minimum.  Water and electrical points were relocated during the install.

We also attached laminate panelling to the existing dwarf wall below the existing counter to tie this in with the new works.  Both ourselves and TRW were delighted with the outcome.  Pictures are below.

TRW

This Gallery contains the 3D visuals of the proposed solution, along with pictures of the finished article.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>